Faglig udvikling

Certificering i AB 18 og ABR 18

Få helt styr på AB18 og ABR18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på 7 kursusdage.

Tilmeld

Denne certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver er et målrettet uddannelsesforløb. Du bliver klædt på til at kunne gennemføre et byggeprojekt med øje for de juridiske detaljer i de nye AB-vilkår, så du bevidst kan arbejde på at undgå unødige og dyre tvister.

Certificeringsforløbet er for dig, som arbejder praktisk med byggeprojekter i hverdagen, som bygherre eller rådgiver. På uddannelsen bliver du ledt hele vejen gennem byggeprojektet fra grundlæggende entrepriseret og de nye strukturer i AB18 til kontraktmæssige detaljer – sat i relation til de udfordringer, du sidder med i din hverdag. På dette spor af certificeringen får du også grundig indsigt i ABR18 og rådgivers ekstrahonorar, ansvar og ansvarsforsikring.

Hvem kan deltage?

Nohrcons certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 er for dig, som er bygherre eller rådgiver og arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få grundigt kendskab til AB18 og entrepriseret i praksis.

Hvorfor certificering?

Certificeringen sikrer dig som ansat og arbejdsgiver i forhold til, at du kan dokumentere dine kompetencer, og vise over for både kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top. Målet med Nohrcons certificering i entrepriseret er at sikre byggeriets parter en entrepriseretlig efteruddannelsesstandard, der kan lette kontraktforløbet for alle involverede parter, minimere omfanget af tvister og i sidste ende spare parterne penge, tid og ressourcer.

Overblik over uddannelsen

Modul I – Det entrepriseretlige fundament i AB 18
Her får du et solidt overblik over strukturen i AB18 og i de love, regler og kontraktforhold, som er væsentlige for en byggeentreprise.

Modul II – Typiske tvistområder, juraen i praksis
Du bygger videre på din juridiske forståelse ved at knytte juraen til dér, hvor problemerne opstår i praksis. Du kommer igennem de typiske entrepriseretlige tvistområder, og får trænet dine røde lamper i at blinke! 

Modul III – Kontraktindgåelse
Dfår værktøjer, så du kan bruge din indsigt proaktivt til, gennem klare aftaler og contract management, at undgå unødige tvister.

Tilvalg
Har du særligt brug for mere viden om totalentreprise, så kan du vælge at tage vores kursus om ABT 18, som supplement til din certificering.

Certificeringstest
En multiple choice test, som du får tilsendt som link efter det sidste kursus. Det tager cirka 2 timer at besvare testen. Du har en måned til at besvare den.

Læs mere om forløbet her

Pris

Kurset koster 34.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% rabat på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her