BR18 ANNO 2023 OG LCA - FAOD

Faglig udvikling

BR18 ANNO 2023 OG LCA

Få styr på de nye krav til byggeriers klimaaftryk. På dette kursus får du viden om det nye Bygningsreglement, der tråde i kraft den 1. januar 2023, og du får konkrete værktøjer til at beregne LCA. Du lærer, hvordan du efterfølgende sikrer dokumentation og kontrol af dine beregninger, og hvordan du overdrager dataene fra projektteam til driftsledelse.

Tilmeld

Bliv klogere på Bygningsreglement 2023 på Nohrcons nye kursus om BR18 anno 2023!

Med det nye Bygningsreglement følger nye CO₂-grænseværdier og større krav til byggeriers klimaaftryk.

På dette kursus får du konkrete værktøjer til at foretage livscyklusanalyser (LCA), herunder hvordan du indsamler dine data jf. Bygningsreglement 2023. Du lærer også, hvordan du dokumenterer dine beregninger, og hvordan du overdrager dem fra byggeprojektteamet til driftsledelsen. Du kommer igennem en række eksempler fra virkelighedens verden og lærer, hvordan du i praksis arbejder med den frivillige bæredygtighedsklasse.

 

Når du har deltaget på kurset, har du en solid forståelse for de nye regler og klimakrav, og de metoder du skal bruge for at beregne og dokumentere LCA. Du får indsigt i BR23 fra både den teoretiske og praktiske side af bordet, så vi er sikre på, at du er fuldstændig dækket ind og klar til at tage det ud i virkelighedens verden!

 

Målgruppe

Ingeniører, arkitekter, byggeledere, bygherrer, entreprenører, konstruktører eller dig, der sidder med en helt anden titel og bare gerne vil forstå dig bedre på bæredygtighed i byggeriet.