BLIV CERTIFICERET AI-MANAGER - FAOD

Faglig udvikling

BLIV CERTIFICERET AI-MANAGER

Lær at mestre AI-værktøjer som ChatGPT, tilpas teknologien dine unikke forretningsbehov og byg din egen AI-model med kurset fra Nohrcon.

Tilmeld

Om uddannelsen

Du kommer igennem alle de essentielle aspekter af AI. Lige fra introduktion til de grundlæggende begreber og forklaring på, hvordan AI fungerer til konkrete anvendelsesmuligheder i dit arbejdsliv. Du hører også om de juridiske og etiske overvejelser ved at implementere AI.

Uddannelsen spænder over seks intensive dage. Hver dag bringer nye dimensioner og forståelser af, hvordan AI kan optimere, transformere og skabe værdi for din virksomhed og dit daglige arbejde.

Du bliver verdensmester i at prompte, og du får masser af praktisk erfaring. Hele vejen igennem forløbet kommer du nemlig til at afprøve de metoder og teknikker, du lærer.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af 6 kursusdage, der indeholder både teori og øvelser. Mellem hver kursusgang vil der lektier, som du skal reflektere over sammen med din studiegruppe online via Microsoft Teams. På det første kursus vil du få at vide, hvem du er i studiegruppe med. Dato og tidspunkt for at mødes med studiegruppe er planlagt, og det er obligatorisk at deltage. Grupperne er selv ansvarlige for at afholde møderne.

Uddannelsen afsluttes med en online multiple choice-prøve. Den kan du tage hjemmefra eller fra kontoret måneden efter, at uddannelsen er sluttet.

Du får mere information om både den afsluttende prøve og studiegrupper på første kursus.

Dyk ned i indholdet for de enkelte dage lige her.

Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der kan se en fordel i at bruge AI i deres arbejde. Du lærer, hvordan du gør AI til en central del af dit professionelle liv – uanset branche.

Pris

Kurset koster 29.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her