Faglig udvikling

BIM for landskabsarkitekter i Kbh

GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med JUUL FROST Arkitekter, LAND Software og Danske Landskabsarkitekter inviterer til gå-hjem-møde om BIM for Landskabsarkitekter i København.

Tilmeld

Gå-hjem-møde: BIM for landskabsarkitekter i Aarhus

Landskabsarkitekter bliver i tiltagende grad stillet overfor krav om 3D og BIM-afleveringer. Hvilke fordele er der for landskabsarkitekter ved at anvende BIM, hvilke faldgruber skal landskabsarkitekter være opmærksomme på, og hvordan kommer landskabsarkitekter lettest i gang med at arbejde i BIM?

Programmet for BIM for landskabsarkitekter består af en kombination af oplæg fra JUUL FROST Arkitekter, der viser eksempler på, hvordan de anvender Archicad til at sikre helhedsorienterede projekter, hvor landskab og byggeri spiller sammen, samt præsentationer af Archicad og LAND4 for Archicad.

Derudover er der mulighed for at netværke med andre landskabsarkitekter, der enten allerede anvender Archicad eller overvejer at komme i gang med BIM.

Program

16.00 – 16.10: Velkommen ved Thomas Graabæk, indehaver Graphisoft Center Danmark

16.10-16.30: Præsentation af Archicad ved Thomas Nymann Jensen, supporter GRAPHISOFT Center Danmark.

16.30-16.50: Præsentation af de nyeste funktioner i LAND4 for Archicad ved Søren Ross, indehaver LAND Software.

16.50 – 17.30: Én BIM-model til bygning og landskab – JUUL FROST arkitekters helhedsorienterede design-strategi. Præsentation ved Line Stybe Vestergaard, Landskabsarkitekt MAA/MDL, og Ulla Francati, Landskabsarkitekt MDL, JUUL FROST Arkitekter.

17.30 – 18.00: Sådan kommer du i gang med Archicad, netværk, et glas og tak for i dag.

PRIS

Gratis

Find flere kurser fra Graphisoft Danmark i oversigten her.