Faglig udvikling

BIM for landskabsarkitekter i Aarhus

GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med LYTT, LAND Software og Danske Landskabsarkitekter inviterer til gå-hjem-møde om BIM for Landskabsarkitekter i Aarhus.

Tilmeld

Gå-hjem-møde: BIM for landskabsarkitekter i Aarhus

Landskabsarkitekter bliver i tiltagende grad stillet overfor krav om 3D og BIM-afleveringer. Hvilke fordele er der for landskabsarkitekter ved at anvende BIM, hvilke faldgruber skal landskabsarkitekter være opmærksomme på, og hvordan kommer landskabsarkitekter lettest i gang med at arbejde i BIM?

Oplæg fra LYTT, præsentationer af Archicad og LAND4

Programmet for BIM for landskabsarkitekter består af en kombination af oplæg fra LYTT, der viser eksempler på, hvordan de anvender Archicad til at udvikle og projektere deres landskabsprojekter, samt præsentationer af Archicad og LAND4 for Archicad.

Derudover er der mulighed for at netværke med andre landskabsarkitekter, der enten allerede anvender Archicad eller overvejer at komme i gang med BIM.

Program

16.00 – 16.10: Velkommen ved Thomas Graabæk, indehaver Graphisoft Center Danmark

16.10-16.30: Præsentation af Archicad ved Thomas Nymann Jensen, supporter GRAPHISOFT Center Danmark.

16.30-16.50: Præsentation af de nyeste funktioner i LAND4 for Archicad ved Søren Ross, indehaver LAND Software.

16.50 – 17.30: BIM i landskabet i Universitetsbyen Aarhus. Præsentation ved Marie Glad, Landskabsarkitekt MDL, og Christa Hellesøe-Jensen, Landskabsarkitekt MDL, LYTT.

17.30 – 18.00: Sådan kommer du i gang med Archicad, netværk, et glas og tak for i dag.

PRIS

Gratis

Find flere kurser fra Graphisoft Danmark i oversigten her.