Faglig udvikling

Bæredygtighed og EU – nye krav og forventninger til designere

Dyk ned i bæredygtighedens bølge og EU’s regulative månelanding! Markus Hatting fra Tekstilrevolutionen tager dig med på guidet tur gennem den grønne revolution.

Tilmeld

Med kurset, “Bæredygtighed og EU – Hvad bliver de nye krav og forventninger til designere?”, vil du som tekstil- eller modedesigner blive guidet gennem den grønne revolution.

Vi kommer både ind over det store overblik gennem Planetary Boundaries og den brede EU-pensel, men vi kommer også til at dykke ned i den konkrete lovgivning og hvad det kommer til at betyde for hvad der forventes af tekstildesignere.

Bliv fortrolig med de kommende krav og bliv klar til en fremtid hvor bæredygtighed forventes at blive en integreret del af designfaget.

oplægsholder

Markus Hatting, Medstifter & Researcher, Tekstilrevolutionen.

Markus dykker ned i svært tilgængeligt stof, for at forstå de komplekse systemer, der fastholder udnyttelse af verdens ressourcer og mennesker, sådan at han kan være med til at ændre dem.

pris

Medlem af FAOD: 100 kr

Studiemedlem af FAOD/ledig: gratis

Andre: 300 kr

PERSONDATA

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig. Læs mere om vores behandling af dine data her.