Oplevelser & virksomhedsbesøg

Arbejdsrelationer og relationsarbejde

I forelæsningen vil du få greb til, hvordan du kan involvere mennesker, så de tager et medansvar og derigennem oplever en forpligtelse.

Tilmeld

Hvis du arbejder som leder, projektleder eller konsulent, kan du sikkert genkende situationen, hvor du skal facilitere et møde, og hvor det er afgørende, at du får folk til at acceptere præmissen og forpligte sig til processen.

Det er ikke altid nemt, for processer er ofte ustyrlige!

Processer er ustyrlige, derfor skal de mestres og ikke styres. Men det lyder nemmere end det er. Særligt i de situationer, hvor perspektiverne er forskellige og beslutningerne kan få stor betydning for den enkeltes arbejdsliv. Det kan være alt fra krav om medarbejderudvikling til længerevarende projektforløb, rekruttering af nye kollegaer eller afskedigelser.

Forelæsningen kaster lys over, hvordan man kan arbejde med processer, der involverer mennesker, som skal ledes fra et sted til et andet.

Med afsæt i organisationspsykologiske teorier præsenteres nye metoder og værktøjer, der kan give os farbare veje at gå. Få bl.a. indblik i værktøjerne ‘Håndslag’ og ‘Klar Tale’, der kan hjælpe os med at lave aftaler, der forpligter – og få os til at kommunikere klart, når aftalerne alligevel ikke overholdes.

Oplægsholder

Oplægsholder er organisationspsykolog, cand.psych. Camilla Reymond.

TILMELDINGSFRIST

15. april 2023

Målgruppe

Alle er velkomne. Medlemmer af FAOD kan deltage til en medlemspris på 50 kr (normalpris 200 kr).

Arrangør

Folkeuniversitetet i København i samarbejde med FAOD samt Forbundet Kultur og Information.

PERSONDATA

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig. Læs mere om vores behandling af dine data her.