Faglig udvikling

AI-baseret grafisk design og kommunikation

Lær hvordan man bruger AI-værktøjerne til at automatisere opgaver, skabe kreativt indhold og forbedre interaktion med brugere og kunder.

Tilmeld

Dette er et praktisk kursus i at anvende kunstig intelligens, til at generere grafisk design og kommunikation i høj kvalitet.

Ved at integrere AI-værktøjer og teknikker i dit daglige arbejde, kan du forbedre effektiviteten og kvaliteten af dit kommunikationsmateriale. Vi viser dig hvordan på dette kursus.

Kurset er specielt designet til at fokusere på de førende AI-værktøjer, der er tilgængelige i Adobe-programmer, herunder den avancerede AI-applikation Adobe Firefly. Vi undersøger de nyeste og mest populære værktøjer på markedet, for at give dig indsigt og muligheder for at forbedre dine design- og kommunikationsfærdigheder.

Som deltager vil du lære, hvordan man bruger AI-værktøjerne til at automatisere opgaver, skabe kreativt indhold og forbedre interaktion med brugere og kunder.

Kurset giver dig færdigheder og strategier som vil hjælpe dig til at opnå bedre designresultater og kommunikative fordele. Vi viser dig, hvordan du kan bruge AI-teknologi til at styrke dine evner inden for grafisk design og kommunikation.

Læs mere her 

Kurset afholdes af Softworld

Målgruppe

Kurset er for dig, der er nysgerrig på AI og ønsker at udnytte de muligheder, som AI kan give dig. Du behøver ikke en grafisk uddannelse eller være super-rutineret i Adobes programmer. Du arbejder med marketing, kommunikation eller visuelt materiale og ønsker at gøre dette mere effektivt med moderne AI værktøjer.

Praktisk

Kurset varer 1 dag.

Pris

Kurset koster 4.995 kr. ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på Softworlds åbne kurser. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Find flere kurser fra Softworld i oversigten her.