After Effects Basis - FAOD

Faglig udvikling

After Effects Basis

På dette 2-dages After Effects kursus får du en grundig introduktion til animation og bevægelig grafik med After Effects.

Tilmeld

På Softworlds After Effects basis kursus sørger vi for at klæde dig godt på til at arbejde med filmeffekter og levende grafik i det populære program.

After Effects er branchestandard, når det kommer til produktion af animerede film og videoer til digitale medier. Dette kursus giver dig den viden du skal bruge, for at komme godt fra start i det spændende program.

På kurset får du styr på keyframes, basale animationer, værktøjer og effekter. En Adobe certificeret underviser lærer dig, hvordan du kan benytte grafik skabt i Photoshop og Illustrator som udgangspunkt til animationer, og vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så din færdige produktion kan deles på YouTube eller andre medier.

Målgruppe

Dette After Effects Basis kursus er til dig, der har ingen eller kun basalt kendskab til After Effects og har brug for en grundig introduktion til brugerfladen og de vigtigste værktøjer og funktioner.

Praktisk

Kurset varer 2 dage.

Kurset udbydes af Softword.

Pris

Kurset koster 9.995 kr. ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på Softworlds åbne kurser. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Find flere kurser fra Softworld i oversigten her.