ABR 18 OG YDELSESBESKRIVELSER - FAOD

Faglig udvikling

ABR 18 OG YDELSESBESKRIVELSER

Få en grundig gennemgang af de nye regler i ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne og en indføring i, hvordan du skal bruge dem i praksis.

Tilmeld

På dette ABR18-kursus får du et grundigt indblik i ABR 18; det fælles grundlag for aftaler om teknisk rådgivning og bistand i bygge- og anlægsbranchen – også kendt som Rådgiveraftalen, og i forbindelse med de nye aftalevilkår, er ABR blevet ændret, og der er indtil videre kommet tre nye ydelsesbeskrivelser i form af Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab 2018, Bygherrerådgivning 2019, samt Anlæg 2019. De nye regler blev taget i anvendelse fra 1. januar 2019, og her får du chancen for at lære at anvende dem i praksis på vores ABR18-kursus.

ABR 18 indeholder en gennemgribende ændring af de regler, som vi kender fra ABR 89 rådgivningsaftalen. Ændringerne indebærer desuden en harmonisering af ABR 18 med de regler, som vi i forvejen kender fra AB 92/ABT 93, og som videreføres i de nye AB 18/ABT 18.

På dette ABR 18-kursus gennemgår vi ABR 18 fra start til slut med relevante nedslagspunkter, ligesom vi får tid til at se på Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab 2018, og hvilke nye tiltag disse indeholder. I takt med at de øvrige ydelsesbeskrivelser offentliggøres, vil disse tillige blive berørt i det omfang tiden rækker.

3 gode grunde til at deltage på Nohrcons ABR18-kursus:

1. Du får en grundig gennemgang af grundlaget for aftaler efter ABR 18.

2. Du får dyb indsigt i forskellen mellem ABR 89 og de nye regler i ABR 18.

3. Du får indsigt i forskellen mellem ABR 18 og de forenklede aftalevilkår, som kommer til udtryk i den nye ABR 18 Forenklet.

Hvem bør deltage på dette ABR18-kursus?

Alle, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår og har behov for at få kendskab til de nye regler i ABR18 og ydelsesbeskrivelserne – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Dette ABR18-kursus er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR89 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til ABR18 og ydelsesbeskrivelser.

Hvis du har brug for en grundig gennemgang af entrepriseret, henviser vi til vores kursus AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret. Hvis du vil blive klogere på reglerne for indgåelse af aftaler om totalentreprise, kan du deltage på vores kursus om ABT 18.

Pris

DKK 5.499,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Se flere kurser fra Nohrcon her