AB 18 FOR IKKE-JURISTER - FAOD

Faglig udvikling

AB 18 FOR IKKE-JURISTER

AB 18-kurset giver dig en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder.

Tilmeld

Kursus om AB 18

På dette AB18-kursus får du kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.

5 gode grunde til at deltage kurset

1. Du får styr på, hvilke grundprincipper og regelsæt, der gælder for de nye entrepriseretlige aftaleforhold.

2. Du får mulighed for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

3. Du får indsigt i, hvad der gælder i forbindelse med entreprenørprojektering, projektgennemgang, byggeriets kontraktforhold, projektudvikling, forebyggelse af tvister om tid, økonomi og kvalitet, konflikthåndtering, digitale bygningsmodeller, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.

4. Du får skærpet opmærksomhed, i forhold til hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det! Herunder den nye konfliktløsningstrappe.

5. Du får undervisning af erfarne advokater i entrepriseret, som på energisk vis deler ud af deres store viden og overblik.

Målgruppe

Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB 18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Nohrcons AB18-kursus er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB 92 og har brug for en gennemgang af de nye AB-regler, som træder i kraft ved årsskiftet 2018/2019. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til entrepriseret.

Indgår du også byggeaftaler om rådgivning eller totalentrepriser, kan du med fordel også deltage på vores kursus om ABR18 og Ydelsesbeskrivelserne, eller vores kursus om ABT18.

Pris

DKK 10.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her