6. Høring: Lovforslag af Anna Mette Exner - FAOD

Oplevelser & virksomhedsbesøg

6. Høring: Lovforslag af Anna Mette Exner

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin sjette høring!

Køb billet

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin sjette høring. Det bliver med et lovforslag af Anna Mette Exner, akademirådscensor, kunstudvalgsmedlem og arkitekt med fokus på renovering, kulturarv og fredning. Vi håber meget, at du vil deltage i denne offentlig eftermiddagsdrøftelse om fremtidige forhold mellem formgivning og lovgivning i Danmark.

Billetpris: 30 kr. / free for CAFx Community  medlemmer

Om Arrangementrækken

Høringen er en del af den kommission, CAFx har nedsat, der undersøger sammenhængen mellem lovgivning og formgivning. CAFx har i den forbindelse inviteret 6 fremtrædende arkitekter til at komme med hvert deres lovforslag, der testes i en offentlig høring og et panel bestående af en økonomisk, en juridisk og en politisk ekspert. De andre 5 forslagsstillere er Justine Bell fra Djernes & Bell, Anders Lendager fra Lendager Group, Sinus Lynge fra EFFEKT, Pil Thielst fra Lundgaard & Tranberg samt Søren Nielsen fra Vandkunsten. Vi ved, at fremtidens cirkulære byggeri kræver nye juridiske betingelser, og vi mener, at disse betingelser formuleres bedst i offentligheden og i mellemrummet mellem arkitekter, eksperter og borgere. Vi håber, at Cirkularitetskommissionen kan være et sådant mellemrum, og at du vil deltage og løfte denne dagsorden med os!

Om Anna Mette Exner

Anna Mette Exner (f. 1962), arkitekt maa og siden sommer 2015 ene-indehaver af tegnestuen Anna Mette Exner Arkitektur, som arbejder med renovering og ny brug af fredede og bevaringsværdige bygninger, kirkeligt byggeri og landdistrikt udvikling. Anna Mette Exner er bl.a. akademirådscensor på statens arkitekt- og designskoler, rådgiver for kommuner ved præmieringer for smukke nybygninger, dommer i arkitektkonkurrencer, skribent og foredragsholder. Anna Mette Exner har bl.a. været medlem af fredningsudvalget for Ny Tids Arkitektur under Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur, rådgiver ved kampagnen for 1940’erne og 1950’ernes murede boligbebyggelser under Realdania m.fl.