2. Høring: Lovforslag af Søren Nielsen - FAOD

Oplevelser & virksomhedsbesøg

2. Høring: Lovforslag af Søren Nielsen

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin anden høring!

Køb billet

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin anden høring. Det bliver med et lovforslag af Søren Nielsen, partner hos tegnestuen vandkunsten og professor på Arkitektskolen i Aarhus. Vi håber meget, at du vil deltage i denne offentlig eftermiddagsdrøftelse om fremtidige forhold mellem formgivning og lovgivning i Danmark.

Billetpris: 30 kr. / free for CAFx Community  medlemmer

Om Arrangementrækken

Høringen er en del af den kommission, CAFx har nedsat, der undersøger sammenhængen mellem lovgivning og formgivning. CAFx har i den forbindelse inviteret 6 fremtrædende arkitekter til at komme med hvert deres lovforslag, der testes i en offentlig høring og et panel bestående af en økonomisk, en juridisk og en politisk ekspert. De andre 5 forslagsstillere er Justine Bell fra Djernes & Bell, Anders Lendager fra Lendager Group, Sinus Lynge fra EFFEKT, Pil Thielst fra Lundgaard & Tranberg samt Anna Mette Exner fra Anna Mette Exner Arkitektur. Vi ved, at fremtidens cirkulære byggeri kræver nye juridiske betingelser, og vi mener, at disse betingelser formuleres bedst i offentligheden og i mellemrummet mellem arkitekter, eksperter og borgere. Vi håber, at Cirkularitetskommissionen kan være et sådant mellemrum, og at du vil deltage og løfte denne dagsorden med os!

Om Søren Nielsen

Søren Nielsen er professor i arkitekturens praksis på Arkitektskolen i Aarhus og partner hos tegnestuen Vandkunsten; en afgørende kraft i efterkrigstidens økologisk-orienterede arkitektur. Søren er medlem af kunstfondens arkitekturudvalg og en vigtig polemiker i den danske arkitekturdebat.